Æbleholm Køreskole

Henning Kehr

Hening Kehr blev uddannet som kørelærer til Kat B. i 1987, og har med over 30 års erfaring, fungeret som kørelærer hos bl.a. Københavns Taxiførerskole, Landtransport skolen i Hvidovre og Strandens uddannelses center og EUC NVS (Audebo).
I 1995 blev han kørelærer til Kat C, D og E. Lastbil, bus og stor påhængsvogn, og har i de sidste 3 år fungeret som storvogns kørelærer i Audebo.
Herudover har han I 2007 udgivet en teoribog til Taxi hos Christians Ejlers forlag.

Gennem hans arbejde som faglærer har han taget en pædagogisk uddannelse, og andre relevante kurser. såsom instruktør i køreteknik. osv.
Han er medlem af Dansk Kørelærer-Union(DKU) og har arbejdet med et utal af elever igennem hans karriere, her igennem også mange ordblinde eller læse svage, som han har hjulpet frem til deres kørekort på en god og sikker måde.


Dansk Kørelærer-Union

Dansk Kørelærer-Union er hovedorganisationen for Danmarks kørelærere.
Dens formål er, at samle de danske kørelærerforeninger i en faglig organisation til varetagelse af kørelærestandens interesser, herunder repræsentere de danske kørelærere over for myndigheder og udenlandske organisationer, samt udgive et fagblad og afholdele kurser m.m., og assistere lokalforeningerne i deres arbejde for løbende uddannelse af kørelærere og derved fremme færdselssikkerheden.


Æbleholm Køreskole

I 2007 åbnede Henning Kehr sin egen køreskole, nemlig Æbleholm Køreskole i Grevinge.
Siden dengang har et stort antal mennesker fået deres kørekort gennem skolen, og der bliver i dag startet ca. 8 hold om året til kørekort til bil.
På Æbleholm køreskole bliver der lagt stor vægt på, at undervisningen skal foregår i trygge og rolige rammer, hvor der er tid til den enkelte elevs behov. Netop derfor er holdene også kun på max 6 elever.
Herved får de den nødvendige viden på en god og sikker måde.

I 2008 blev Æbleholm Køreskole udvidet til også at udbyde trailer kort B/E.
Kørekort til trailer starter en gang om måneden eller efter aftale.

Manøvrebane foregår på Nykøbing Sj. Køreanlæg.
Køreteknik foregår i København på SKA Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg, transporten til anlægget foregår i skolevognen.

I 2016 har Æbleholm Køreskole udvidet aktiviteterne med teorilokaler i Holbæk.
Adressen er: Nygade 3.1, 3 min fra Holbæk station

Udover kørekort til bil og trailer, tilbyder Æbleholm Køreskole også erhvervskørekort til taxi, kontrollerende prøve, kørselsforbud, rutine timer, vejledende helbredsmæssig køretest og kørekort til bus/lastbil.
Læs mere her


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Æbleholm Køreskole V/Henning Kehr    Sneglerupvej 9, 4571 Grevinge / Nygade 3.1, 4300 Holbæk    Tlf.: 59658186    Mobil: 207 63 207